Saaristoaitat

Aittamajoitusta merimiljöössä

Entisajan tunnelmaa ja kauniita merimaisemia

Rauhallisella sijainnilla Saaristotilallamme Vimpasaaressa sijaitsevat kolme idyllistä hirsiaittaa sopivat kiertomatkailijoille, moottoripyöräilijöille, retkeilykäyttöön, yöpymistarpeisiin saunailtojen oheen sekä lisätilan tarpeisiin huviloissa majoittuville.

Varaa aitta

Saaristomatkailijoille ja saunaillan oheen

Nuku yösi sikeästi perinneaitassa ja pulahda aamu-uinnille mereen

Saaristotilallamme on kolme majoituskäyttöön kunnostettua nukkuma-aittaa, jotka sopivat paitsi pihapiiriimme rantasaunailtaa viettämään tulleille, niin myös vaikkapa saaristomaisemissa moottoripyörällä tai muilla tavoin kulkeville. Paksujen hirsiseinien suojassa nukut yösi sikeästi ja heräät virkeänä uuteen aamuun!

Nuku hyvin meren rannalla, vain 10 kilometrin päässä Haminan keskustasta

Aivan rantaviivan tuntumassa sijaitsevat aitat sopivat luontolomailuunkin. Ja vaikka ne ovatkin sähkölämmitteisiä, niin meistä ne sopivat parhaiten kevät-syyskäyttöön. Nykyaikaiset suihku- ja wc-tilat löytyvät pihapiirissä, jossa on myös hyvä uimaranta, palju ja tilaussaunoja.

Kalastusretkiä, veneilyä, Arktika-linturetkiä ja kaunista luontoa ympäri vuoden

Isolla piha-alueella tai merenrannassa voi ihastella auringonlaskuja- ja nousuja sekä rentoutua kauniiden merimaisemien äärellä. Meiltä voit myös tilata erilaisia luontoretkiä ja järjestämme mm. kalastusretkiä – ja veneretkiä Vimpan vesille, Haminan saaristoon ja Suomenlahdelle.

Varaa nyt