Juhlatilat

Ikimuistoiset juhlat Haminan saaristossa

Jotain ainutlaatuista tärkeään päivään?

Me osaamme järjestää juhlia ja kunnioitamme toivettasi – olitpa sitten perinteiden kannalla tai haluat viettää railakkaampaa juhlapäivää Viikinkipäällikön tyyliin!

Juhli Viikinkityyliin!

Olipa mielessäsi vuosijuhla, eläkkeellelähtöjuhla tai perhejuhla, niin meiltä löydät juhlatilat saariston tyyliin, aivan Haminan keskustan tuntumasta.

Kaksi upeaa saaristotilaa

Toimitamme keskittyy kahden saaristotilamme, Vimpasaaren ja Rakinkotkan ympäristöön, joissa järjestämme ikimuistoisia juhlia ympäri vuoden.

Koe ikimuistoinen keskikesän juhla omalla mökillä, unohtumaton hääpäivä upeassa saaristomiljöössä tai ainutlaatuinen pikkujoulu viikinkien tapaan. Meiltä saatte toiveitanne vastaavat juhlavalmistelut ja maistuvat ateriat – aina tuoreista aineksista.

Juhlat ansaitsevat arvoisensa tarjoilut

Käytämme itse kasvatettuja tai lähituottajiltamme valittuja, laadukkaita, raaka-aineita. Meiltä saat myös Saaristo- tai Viikinkiteemaiset ateriakokonaisuudet.

Autamme juhlavalmisteluissa

Meiltä voitte tilata juhlavalmistelut aamiaistarjoiluista viiden ruokalajin illallisiin tai vaikka rempseät grillijuhlat. Autamme myös yksityiskohdissa ja somistuksessa.

Juhlat omalla tyylillä

Suunnittelemme erittäin mielellämme täysin valmiin ja viimeistellyn kokonaisuuden, jolloin te voitte nauttia huoletta juhlan odotuksesta. 

Unohtumaton hääjuhla saaristomiljöössä

Vietä kaunis hääjuhla upeiden merimaisemien ympäröimänä. Upeaan ympäristöön voit jäädä myös häämatkalle tai hääyön viettoon.

30–120 hlölle

Alk. 75 €/hlö

Pikkujoulut Viikinkipäällikkö Odinin tapaan

Koe ainutlaatuinen pikkujouluelämys viikinkien tapaan herkullisesta ruuasta ja juomasta nautiskellen sekä Laivasaunan lempeissä löylyissä rentoutuen.

10–35 hlölle

Alk. 99 €/hlö

Ruhrigin pidot

Koe unohtumaton päivä Viikinkinä, tarunhohtoisten miekkamiesten elämäntapaan samaistuen! Viikinki-aktiviteettejä, rentoutumista saunoen ja Ruhrigin unohtumaton illallinen.

10–30 hlölle

Alk. 136 €/hlö

Pyydä tarjous