Vimpasaaren saaristotila

Kaunis saaristotila

Haminan keskustan tuntumassa

Vimpasaaren idyllinen saaristotila sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Haminan keskustasta kaakkoon ja meille pääset siltaa pitkin autolla. Vimpasaaressa on useita kokous- majoitus- ja illanviettotiloja yritysten tarpeisiin, yhdistyksille, sukujuhliin, saunailtoihin tai ystävien ja perheen kanssa lomailuun. Vimpasaari toimii myös satamana Rakinkotkan saareen suuntaaville asiakkaillemme. Hoidamme kaikki venekuljetukset pääasiassa itse.

Kokoustiloja ja majoitusta

Vimpasaaressa on useita kokoustiloja, puilla lämmitettäviä tilaussaunoja, iso lasitettu grilli merinäkymin, Lapinkota 25 henkilölle sekä loistavat uintimahdollisuudet meressä tai isossa paljussa merimaisemista ja tähtitaivaasta nautiskelle.

Laaturuokaa lähialueilta

Maistuvat yhteisruokailut ja juhlakattaukset onnistuvat saaristolaistyyliin tai Viikinkimenoin! Laadukkaat, taatusti tuoreet raaka-aineet keräämme itse tai ostamme lähitiloilta. Kaunis esillepano kruunaavat kokemuksen.

Kokouksiin, juhliin ja yhdessäoloon

Samalla isolla tontilla on kaksi rantahuvilaa; Villa Vimpasaari sekä Sea Side House, 1800-luvulta peräisin olevia lämmitettäviä hirsiaittoja sekä viehättävä Sea club, joka toimii kokous- ja illanviettotilana.

Vimpa Club

10–60 hlölle
Kokous ja illanviettotilana toimiva erillinen klubirakennus soveltuu erilaisiin tilatarpeisiin yrityksille, yhdistyksille, järjestöille sekä vaikkapa merkkipäivien viettoon. Järjestämme klubilla myös erilaisia Viikinkiaiheisia teemapäivällisiä ja muita tilaisuuksia.

Isot saunat illanviettoihin

6+ hlölle
Pihapiirin isot saunat lämpiävät kokouksen ohessa tai sopivat sellaisenaankin illanviettoihin ja yhdessäoloon. Aivan rannassa sijaitseva Laivasauna sekä perinteinen puusauna ja näihin liittyvä takkahuone lumoavat jokaisen kävijän.

Upeat ulkotilat ja oma marina

Vimpasaaren rannassa on hyvät auringonotto- sekä uintimahdollisuudet. Ja isolla piha-alueella voi kisailla tai harrastaa useita perinteisiä pihalajeja ympäri vuoden. Mittava aallonmurtaja, joka ympäröi marinaa, soveltuu suurillekin, enintään 1,8 metriä syvässä uiville aluksille. Siirtyminen veneisiin on näin turvallista. Talvella voit pulahtaa myös avantoon.

Lasitettu grilli ja Lapinkota

Pihapiirin lasitettu grilli sopii illanviettoihin ja grillijuhliin sellaisenaankin. 25 hengen Lapinkodassa riittää lämpöä sydäntalvellakin.