Tilausruokailut

Tilausruokailut vimpan päälle

Käytämme kokouspäivällisiä ja juhlaruokia valmistaessamme joko itse kasvattamiamme tai henkilökohtaisesti valitsemiamme, korkealaatuisia ja puhtaita Haminan seudun lähitilojen ja luomutuottajien raaka-aineita.

Marjat ja sienet Rakinkotkan metsistä

Vadelmat, mustikat, puolukat ja sienet keräämme loppukesän ja syksyn aikana Rakinkotkan saaren puhtaista metsistä. Jos emme käytä raaka-aineita heti, niin säilömme ne vieraitamme varten.

Tuoretta pöytään omasta maasta

Rakinkotkassa viljelemme juureksia, kasviksia ja yrttejä omaan sekä asiakkaidemme käyttöön. Kesäaikaan saamme myös tuoreita kananmunia päivittäin.

Tuoretta pöytään – teemaillallisiin, kokouksiin ja juhlavieraiden iloksi

Tuoreus, maku ja ulkonäkö ovat kaikki meille yhtä tärkeää. Panostamme myös esillepanoon. Meiltä saat myös Saaristo- tai Viikinkiteemaiset ateriakokonaisuudet juhlavieraita yllättämään!

Tuoreet kalat lähivesiltä

Kalastamme itse lähialueen puhtaista vesistöistä kuhaa, madetta, siikaa, lohta, haukea, vimpaa, ahventa, särkeä ja silakkaa.

Tule mukaan pitoihin!

Järjestämme myös kalastusretkiä sekä Hailinystävien ilta -nimisiä saaristoillallisia Vimpasaaressa. Olet lämpimästi tervetullut niihinkin mukaan!

Ruokaa juhliin ja kokouksiin

Meiltä saatte toiveitanne vastaavat juhlavalmistelut ja maistuvat ateriat – aina tuoreista aineksista.

Unohtumaton hääjuhla saaristomiljöössä

Vietä kaunis hääjuhla upeiden merimaisemien ympäröimänä. Upeaan ympäristöön voit jäädä myös häämatkalle tai hääyön viettoon.

30–120 hlölle

Alk. 75 €/hlö

Pikkujoulut Viikinkipäällikkö Odinin tapaan

Koe ainutlaatuinen pikkujouluelämys viikinkien tapaan herkullisesta ruuasta ja juomasta nautiskellen sekä Laivasaunan lempeissä löylyissä rentoutuen.

10–35 hlölle

Alk. 99 €/hlö

Pyydä tarjous