Kokouspalvelut

Kokoustilat ja -palvelut

Haminan upeassa saaristomiljöössä 

Meiltä löydät toimivat kokoustilat pieniin ja isompiin tarpeisiin. Me myös räätälöimme tarpeitanne palvelevat teemaillalliset, joko mantereen puolella saaristotilallamme Vimpasaaressa tai Rakinkotkassa, joka myös Viikinkisaarena tunnetaan. Kaikki kokoustilamme sijaitsevat kauniin saaristomiljöön ympäröimänä ja tarjoavat elämykselliset tilat tuloksellisiin kokouspäiviin. Saat meiltä upeat tilat myös kokouspäivän päätteeksi – saunailtaan tai railakkaampaan illanviettoon!

Useita kokoustiloja, monenlaisia aktiviteettejä

Tarjoamme ikimuistoisia, korkealaatuisia ja turvallisia aktiviteetteja kokousaiheiden väliin sekä tiimihenkeä luomaan. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaidemme tarpeisiin – olemme tehneet sitä jo yli 20 vuoden ajan.

Tarjolla on myös Viikinki- ja saaristoaiheisia elämyspalveluja, saunomista sekä ensiluokkaisia aterioita. Viiden ruokalajin illalliset, napostelukokoukset tai grillijuhlat onnistuvat myös. Kaikki kokoustilamme on varustettu nykyaikaisin ja perinteisemmin työvälinein. Tervetuloa kokoustamaan upeaan saaristomiljööseen!

Kokoustaen ja kalastaen Vimpasaaressa

Mantereella sijaitsevalla idyllisellä saaristotilallamme järjestät kokoukset ja illanvietot upeassa rantamiljöössä ympäri vuoden, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Haminan keskustasta.

6–24 hlölle

Alk. 160 €/hlö

Kokouspäivä meren äärellä Vimpasaaressa

Saaristotilallamme järjestät päivä- ja yön yli-kokoukset ja illanvietot upeassa rantamiljöössä ympäri vuoden, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Haminan keskustasta. Vimpasaareen saat myös Viikinkiaiheiset teemaillalliset.

10–60 hlölle

Alk. 100 €/hlö

Viikinkikäräjät kokoustaen Rakinkotkan Viikinkisaarella

Vietä unohtumaton kokouspäivä inspiroivassa ympäristössä Viikinkireitin varrella Haminan saaristossa. Nauti nuotiotulien loimusta ja luonnonrauhasta, koe Viikinkien muinaispolku ja hemmottele ryhmääsi viikinkipäällikkö Ruhrigin Viikinki-illallisella.

10–30 hlölle

Alk. 190 €/hlö

Kokouspäivä rantahuvilalla Villa Vimpasaaressa

Villa Vimpasaaressa järjestät intiimit pienet kokoukset ja saunaillat ympäri vuoden, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Haminan keskustasta. Rantahuvilassa on oma Mannerheim pub ja saunat. Pihapiirin Vimpa Club antaa lisätilaa ja hyödyntää voi myös muita pihapiirin tiloja.

10–15 hlölle

Alk. 100€/hlö

Kokouspäivä Rakinkotkassa

Rakinkotkan saaren kokoustilat sijaitsevat kauniissa saaristomiljöössä tarjoten elämykselliset tilat tuloksellisiin kokouspäiviin innovatiivisella Sea Clubilla tai luonnossa. Saat meiltä upeat tilat myös kokouspäivän päätteeksi – saunailtaan tai illanviettoon! Merimatka mantereelta kestää noin 15-60 minuuttia (ryhmäkoosta riippuen).

10–70 hlölle

Alk. 120€/hlö

Pyydä tarjous