Villa
Vimpasaari

Rantahuvila merinäkymin

Lomailuun, kokouksiin, saunailtoihin ja illanistujaisiin

Luonnonkauniilla paikalla Haminan keskustan tuntumassa meren rannalla sijaitseva 240 neliöinen rantahuvila sopii kaikenlaisiin arjen irtiottoihin ympäri vuoden. Oma uimaranta ja hyvät kalavedet. Autotie perille.

Varaa huvila

Tilaa yhdessäoloon ja yhteisiin illanviettoihin

Viihtyisästi sisustettu iso huvila perheille, pariskunnille ja illanviettoihin.

Kaksikerroksisessa huvilassa on neljä makuuhuonetta, katettu meriterassi, avokeittiö, sisä- ja ulkosaunat sekä palju (ulkosauna ja palju lisämaksusta). Olohuoneen yhteydessä on myös takka ja huvilan alakerrassa oma tunnelmallinen Mannerheim pub. Saunasta voi pulahtaa meriveteen tai nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja tähtitaivaasta, paljussa rentoutuen.

Villa Vimpasaari sopii myös kokoushuvilaksi ja illanistujaisiin

Huvilan tasokkaissa puitteissa rentoudut kauniiden merimaisemien ympäröimänä kaikkina vuodenaikoina. Pihapiirin tuntumassa on myös yksityinen Vimpa Club, jonne voitte tilata maistuvan illallisen ja ohjelmaa aitoon Viikinkityyliin!

Tilaa rentoutumiseen ja yhdessäoloon

kauniissa saaristomiljöössä

Isolla piha-alueella tai merenrannassa voi ihastella auringonlaskuja- ja nousuja sekä rentoutua kauniiden merimaisemien äärellä.

Meiltä voi tilata luontoretkiä ja järjestämme kalareissuja Vimpan vesille sekä veneretkiä Haminan saaristoon ja Suomenlahdelle.

Varaa nyt