Vimpa Islands

Vimpan päälle järjestettyjä ohjelmapaketteja

Järjestämme ikimuistoisia, korkealaatuisia ja turvallisia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Suomenlahden saaristossa.

Luontomme on poikkeuksellisen kaunis ja meri kirkasvetinen. Ylitsemme lentää vuosittain miljoonia lintuja Arktika-kevät ja syysmuuton aikana. Arvostamme ekologisuutta ja se näkyy vahvasti rakentamisessamme sekä tavassamme elää. Tarjoamme vieraillemme herkullista lähiruokaa omaa kasvimaatamme, kasvihuonettamme sekä meren antimia hyödyntäen. Lampaat ja kanat viestittävät aitoa saaristolaistunnelmaa Rakinkotkan Ekokylässä.

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1997 alkaen

Toimipisteitämme ovat Vimpasaari, Rakinkotka sekä Vilniemi. Kaikki toimipisteemme sijaitsevat luonnon läheisyydessä. Vilniemelle sekä Vimpasaareen on tieyhteys ja Rakinkotkaan on 7 km venematka Vimpasaaresta.

Rakinkotkan saari on omavarainen energiatuotannoltaan. Saaressa toimii uusi hypridivoimalaitos, joka tuottaa tarvitsemamme energian auringosta sekä tuulesta.

Vimpa Islands on vuoden 2019 Kehittyvä maaseutumatkailuyritys

Osa lehdistötiedotetta:

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun ry ovat myöntäneet haminalaiselle Vimpa Islands-yritykselle Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys-tunnustuksen. […] Valinnassa huomioidaan innovatiivisuus ja rohkea ote yrityksen kehittämiseen. Tunnustuksen myöntäjien mukaan Pertti ja Virpi Illin yritys on tehnyt erittäin määrätietoista työtä ja palvellut kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita yhtenä itäisen Suomenlahden rannikkomatkailun kärkiyrityksenä.