Vuokramökkejä ja aktiviteettejä mantereella

Vimpasaari

Rentoudu aurinkoisen meren äärellä
Viikinki-reitin varrella

Vimpasaaren idyllinen saaristotila tarjoa ikimuistoisia kokous-, kalastus- ja elämysmatkoja luonnon kauniissa ympäristössä ympäri vuoden, vain 10 min automatkan päässä Haminasta. Päivän kruunaa Laivasaunan lempeät löylyt, höyryävä palju Viikinki-terassilla ja pulahdus raikkaaseen meriveteen.

Keittiömme on erikoistunut valmistamaan merenantimista ja seudun juureksista sekä vihanneksista herkullisia saaristoaterioita.

Vuokrattavana mökkejä sekä moottoriveneitä.

Kalastus merellä Vimpan vesillä

Vietä unohtumaton päivä kalarikkailla vesillä ammattitaitoisten oppaidemme avustuksella. Vuodenajasta ja säästä riippuen kalastamme virveleillä, verkoilla tai pilkkien.

Olipa sitten kesä tai talvi, kalastamme turvallisilla veneillä ja ilmatyynyaluksilla. Talon puolesta varusteet ja välineet.

Viihtyisät kokoustilat Haminassa

Vimpasaari sekä Rakinkotka tarjoavat innovatiivisen ja rauhallisen miljöön kokouspäivän viettoon Kymenlaakson alueella.

Tarjolla useita kokoustiloja, monenlaisia aktiviteettejä, saunomista sekä herkullisia Viikinki- tai saaristoateriota. Kokousvarustukseemme kuuluu mm. data projektori, valkokangas, fläppitaulu ja ryhmätyötiloja.

Aktiviteetit Haminan saaristossa

Järjestämme unohtumattomia ja elämyksellisiä luonto- ja teemamatkoja Suomenlahden saaristoon.

Koe ikimuistoinen keskikesän juhla omalla mökillä, unohtumaton hääpäivä viihtyisässä saaristomiljöössä tai ainutlaatuinen pikkujoulu viikinkien tapaan nauttien mukavasta seurasta, herkullisesta ruuasta ja juomasta. Valmistamme ateriat tuoreista, omista tai paikallisista raaka-aineista.

Veneretket Suomenlahdella

Koe kaunis Haminan saaristo, kuuntele lokkien laulua ja meren kohinaa ja nauti purjehtien rentouttavasta meripäivästä kokeneiden kipparien kanssa. Tutustu upeaan luontoon ja kalastajakylään Tammiossa.

Matkan varrella mahdollisuus nauttia herkullisesta kokkiemme valmistamasta kala-ateriaasta tai hemmotella itseään kalliosavusaunan makoisissa löylyissä.

Vuokramökit

Meren rannalla Kymenlaaksossa

Rakinkotkan ekologinen saari ja viikinkikylä

Rakinkotka

Ekologinen Viikinkikylä luontoystävän paratiisisaarella

Rakinkotkan saari on kooltaan 27 hehtaaria ja se on kokonaan käytössämme. Saareen on rakennettu tunnelmallinen vanhanajan saaristokylä vieraidemme käyttöön. Osa rakennuksista on 1800-luvulta ja rakennusmateriaaleina on käytetty vanhaa hirttä, lautaa, myrskynkaato puita sekä Thermowoodia.

Saaren luonto on poikkeuksellisen monipuolinen ja kaunis. Kesäisin lampaat ja kanat laiduntavat saartamme. Lintujen tuhatpäinen kevät- ja syysmuuttoreitti kulkee ylitsemme. Lintutornistamme voi ihailla kuvauksellista merimaisemaa.

Käytämämme vihreää energiaa, joka on peräisin auringosta sekä tuulesta.

Vieraskirja