Vimpa Islands

Kokoukset, luonto, viikinki- ja kalastusretket sekä vuokramökit Haminan saaristossa

Majoitus

Laadukkaat loma-asunnot, rantahuvilat ja hirsimökit meren rannalla Haminassa

Kokouspalvelut

Useita kokoustiloja ja elämyksellistä ohjelmaa kauniissa saaristomiljöössä

Aktiviteetit

Luontoretkiä ja elämyksellistä teemaohjelmaa kaikkiin tilaisuuksiin

Vimpa Islands

Lomaelämykset, yksityistilaisuudet ja kokoukset merellä, saaristotilalla ja yksityissaarella

Tarjoamme korkeatasoisia ohjelma-, elämys-, majoitus- kokous- ja ruokapalveluita saaristotilallamme Vimpasaaressa sekä yksityissaarellamme Rakinkotkassa. Järjestämme myös Viikinkiaiheisia teemalomia, teemme kalastus- ja veneretkiä sekä kiertomatkoja ja Arktika-linturetkiä upeissa saaristomaisemissa ympäri vuoden.

Manneryhteyden omaavaan Vimpasaareen on vain 10 minuutin ajomatka Haminan keskustasta ja Rakinkotkaankin vain 15 minuutin venematka Vimpasaaren marinasta.

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Lintu- ja luontoretki Rakin Kotkan Viikinkisaareen la 20.5

Tule viettämään unohtumaton päivä Haminan saaristoon lauantaina 20.5 klo 9-17

Asiantuntijoina mukana retkellä lintuopas Jukka Pekkala, Ympäristökeskuksen erityisasiantuntija Seppo Knuuttila, aiheena Itämeri. Lisäksi Viikinki historiasta kertomassa WWF perustaja ministeri Pertti Salolainen.

Tutustu ohjelmaan

Kokoustilat ja -huvilat merimaisemissa Haminan keskustan tuntumassa

Kokoukset, illanvietot ja saunaillat perinteiseen tapaan tai Viikinkityyliin!

Vimpasaaressa järjestät elämyksellinen kokouspäivän illanviettoineen Vimpa Clubilla tai rantahuvilassamme Villa Vimpasaaressa. Maistuvat kokousruokailut voitte nautiskella Meriterassilla tai Vimpa Clubilla. Majoittua voi huvilalla, Sea Side Housessa ja saaristoaitoissa. Pienempiin kokouksiin sopii Lapinkota (25 hlölle) ja lasitettu iso rantagrilli. Kokouspäivän voitte kruunata Laivasaunan lempeissä löylyissä!

Meiltä saatte valmiit TYHY-päivät, teemaretket, pikkujoulut sekä herkulliset Viikinki- ja saaristolaisateriat onnistuneisiin kokouksiin ja illanviettoihin!

Mieliinpainuvat juhlat Vimpasaaren saaristotilalla tai Rakinkotkan viikinkisaarella

Meiltä löydät uniikit juhlatilat kaikkeen mitä kuvitella saattaa; vuosijuhliin, häihin, syntymäpäiviin, henkilöstön palkitsemistilaisuuksiin ja merkkipäivien viettoon.

Mantereella juhlienne näyttämönä toimii kaunis saaristotilamme Vimpasaari. Isoihin tilatarpeisiin ja täydelliseen yksityisyyteen suosittelemme Rakinkotkaa, joka Viikinkisaarenakin tunnetaan. Vimpasaareen on 10 minuutin automatka Haminan keskustasta ja Rakinkotkaankin vain 15 minuuttia veneellä. Rakinkotkassa on myös helikopterin laskeutumisalue ja lentoaika esimerkiksi Helsingistä on vain 20 minuuttia.

Meiltä saatte täydelliset juhlavalmistelut aina aamiaistarjoiluista viiden ruokalajin illallisiin, Viikinkiaiheisiin teemaruokailuihin tai vaikkapa grillijuhliin. Järjestämme mielellämme myös koko tilaisuutenne juhlaruokailuineen!

Kalastus- ja veneretkiä sekä elämyksellistä ohjelmaa upeassa saaristomiljöössä

Järjestämme kalastusretkiä, veneretkiä, luonto- ja teemamatkoja sekä Arktika-linturetkiä upeassa saaristoluonnossa ja Suomenlahdella. Kesäisin nautitaan sulan veden aktiviteeteista, saunomisesta ja uimisesta sekä veneilystä. Talviaikaan hiihdetään, lumikenkäillään, jäägolffataan, moottorikelkkaillaan ja ajellaan ilmatyynyaluksella. Kivaa tekemistä löytyy kaikkiin vuodenaikoihin!

Järjestämme myös Viikinkiaiheisia elämyksiä läheisellä Rakinkotkan saarella sekä mantereen puolella saaristotilallamme Vimpasaaressa.

Meiltä saatte ohjelmaa myös kokousten yhteyteen, valmiit TYHY-päivät, pikkujoulut, saunaillat sekä herkulliset Viikinki- ja saaristolaisateriat kaikkiin tilaisuuksiin.

Perhejuhliin, luontolomailuun ja yhdessäoloon ystävien kanssa

Koe ikimuistoinen keskikesän juhla omalla mökillä upean saaristoluonnon keskellä, vietä unohtumaton hääpäivä viihtyisässä saaristomiljöössä tai ainutlaatuista pikkujoulua Viikinkien tapaan mukavasta seurasta, herkullisesta ruuasta ja juomasta nauttien!

Meillä majoitut aina meren rannalla, joko saaristotilallamme Vimpasaaressa tai upealla 27 hehtaarin kokoisella yksityissaarellamme Rakinkotkassa. Vimpasaaressa on laadukasta huvilamajoitusta, vuokramökkejä, loma-asuntoja sekä tunnelmallisia saaristoaittoja. Rakinkotkassa on hirsihuviloita sekä lomamökkejä erilaisiin tarpeisiin sekä ystäväporukoiden tai useamman perheen yhteisiin lomiin.

Meiltä voit myös tilata maistuvat ateriat itse keräämistämme tai lähitilojemme tuottamista hyvälaatuisista, tuoreista ja paikallisista raaka-aineista.

Tervetuloa luontolomalle ja rentoutumaan upeisiin saaristomaisemiimme!

Vuokramökit, huvilat ja aitat

Tunnelmalliset vuokramökit, rantahuvilat saarimökit, hirsihuvilat ja aitat saaristotilallamme Vimpasaaressa sekä Rakinkotkan saarella.

Lisävalinnat

Rakinkotka

Ekologinen luonnonsaari lomailuun, yrityksille ja viikinkiaiheisiin teemalomiin!

Rakinkotkan upea 27 hehtaarin kokoinen luonnonsaari tarjoaa upeat puitteet lomailuun, saunailtoihin, perhejuhliin ja erilaisiin yritystilaisuuksiin.

Saari on kokonaan käytössämme ja sinne on rakennettu tunnelmallinen vanhan ajan saaristokylä, jossa järjestämme myös viikinkiaiheisia teemalomia. Osa rakennuksista on peräisin 1800-luvulta, mutta uudemmatkin rakennukset on tehty saaristolaistunnelmaa ja luontoa kunnioittaen.

Ekologisuus ei tarkoita, etteikö saari sopisi luksuslomailuun, vaan että saamme kaiken tarvittavan energian aurinko- ja tuulienergiasta ja saaren rakennukset on rakennettu luontoa kunnioittaen. Ekologisuutta on myös se, että pääosa saarella tarjoiltavien aterioiden laadukkaista raaka-aineista on peräisin saaren omista metsistä, kasvimailta sekä läheisiltä merialueilta.

Saaren luonto on poikkeuksellisen kaunis ja maisemat mahtavia myös terassialueilta. Lintubongaukseenkin saari sopii, sillä tuhatpäisten muuttajien kevät- ja syyreitti kulkee aivan saaren ylitse.

Vieraskirja

Mahtava paikka. Aina tulee hyvälle tuulelle ja sielu lepää merimaisemassa. Uutuutena oli kiva viikinkipalju. -Eero Niskala

Erinomainen paikka kaikkeen kokoontumiseen ja juhlaan. – Kaj Lille

Erinomainen kokoustila upeassa saaristoluonnossa. Kokouksen päivällinen yllätti todella positiivisesti. Raaka-aineet suoraan omalta saarelta ja lähivesiltä. – Ilkka Kauppinen