Vimpa Sea Side House

Loma-asunto meren rannalla

Perhelomiin, pariskunnille, pieniin kokouksiin ja illanistujaisiin

4 hlölle

Yksilöllinen 92 neliöinen loma-asunto pienten perheiden ja pariskuntien saaristolomailuun. Viihtyvyyttä lisäävät lasiveranta merinäkymin, tilava grillikota, uimaranta, hyvät kalavedet sekä saunat paljuineen. Autotie perille.

Varaa huvila

Tunnelmallinen loma-asunto perheille, pariskunnille ja grilli-iltoihin

Yksikerroksisessa rantatalossa on kaksi makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö, lasiveranta, sisäsauna sekä tilava olohuone. Pihapiirissä viihtyisyyttä lisäävät lasitettu grillikota, tilava Laivasauna, puusauna sekä palju. Uimaranta sijaitsee aivan sisäänkäynnin tuntumassa, joten meriveteen voi pulahtaa suoraan saunasta!

Pienille perheille, pariskunnille ja illanistujaisiin ystävien kesken

Aivan merenrantaviivan tuntumassa sijaitseva Sea Side House sopii saaristolomiin ja arjen irtiottoihin ympäri vuoden. Pihapiirin tuntumassa on myös yksityinen Vimpa Club, jonne voitte tilata maistuvan illallisen ja ohjelmaa aitoon Viikinkityyliin!

Tilaa yhdessäoloon

kauniin saaristoluonnon keskellä

Lasitetulla verannalla tai merenrannassa voi ihastella auringonlaskuja- ja nousuja sekä rentoutua kauniiden maisemien äärellä.

Meiltä voi myös tilata erilaisia luontoretkiä ja järjestämme kalareissuja Vimpan vesille sekä veneretkiä Haminan saaristoon ja Suomenlahdelle.

Varaa nyt