Yökyöpeli

Tunnelmallinen saarimökki

Perheille, pariskunnille ja ystävien yhteisiin irtiottoihin

Kauniisti saaristolaistyyliin sisustettu tunnelmallinen Yökyöpeli sijaitsee upealla Rakinkotkan saarella Haminassa, vain 15 minuutin merimatkan päässä Vimpasaaressa sijaitsevalta saaristotilaltamme.

Varaa huvila

Pienille perheille ja ystävien yhteisiin hetkiin

Vastikään uudistettu ihastuttava hirsimökki upeassa merimaisemassa

Luonnonkauniissa saaristomaisemassa sijaitsevassa viihtyisässä hirsimökissä on kaksi erillistä makuuhuonetta, pieni terassi,  avoin tila, jossa keittiö ja kaunis vanhanajan pönttöuuni. Oma soutuvene ja sijainti uimarannan sekä rantasaunojen lähistöllä on erinomainen kaikkeen rentoutumiseen ja luontoympäristöstä nauttimiseen!

Viikinkisaarenakin tunnettu Rakinkotka on kiinnostava kohde kaiken ikäisille

Viikingit käyttivät Rakinkotkaa Idäntiellä matkatessaan ja onpa saarelta löytynyt yksi viikinkihautakin. Luonnonkauniina se sopii paitsi lomailuun, myös Viikinkiaiheisiin elämyksiin. Tekin voitte tehdä eväsretken muinaispolulle tai kisailla Viikinkimäisellä metsägolf-radalla!

Uniikissa saaristokylässä voi lomailla ekologisesta luontoa kunnioittaen

Rakinkotkaan on rakennettu tunnelmallinen vanhan ajan saaristokylä, jossa muunnamme tuuli- ja aurinkoenergian sähköksi. Luonnon kunnioitus näkyy myös rakennuksissa, jotka on kaikki tehty saaristolaistunnelmaa kunnioittaen. Osa rakennuksista on peräisin 1800-luvulta ja osa rakennettu saaren omista myrskykaadoista.

Maistuvaa ruokaa kasvimailta, merestä ja saaren metsistä

Pääosa saarella tarjoiltujen aterioiden laadukkaista raaka-aineista on itse keräämiämme ja peräisin saaren omista metsistä, kasvimailta sekä Vimpan vesiltä. Kesäisin saarella laiduntavat lampaat ja kesäkanalan ahkerat rouvat tuottavat aamiaispöytiimme luomumunia. Ihanaa tehdä vaikka piknik-retkiä meren rannalle.

Puilla lämpiävien saunojen lempeissä löylyissä rentoutuu keho ja mieli

Puulämmitteiseen rantasaunaan mahtuu kerralla 10 löylyttelijää. Savusaunaan jopa tuplat. Merinäköalalla varustettu ulkopalju se vasta elämys onkin, jonka lämmössä näet mahtavien merimaisemien lisäksi myös tähtitaivaan. Paljuun mahtuu kerralla 8-10 kylpijää. Vilvoitella voi terassilla tai luonnon omassa suolakylpylässä, merivedessä, itseään hoidattaen.

Rakinkotka on upea 27 hehtaarin kokoinen luonnonsaari, jossa voit rentoutua kauniiden saaristomaisemien ja meren äärellä. Keväisin ja syksyisin lintujen muuttoreitti kulkee saaren ylitse. Lintutornistamme voi myös ihailla kuvauksellista merimaisemaa.

Kalastusretkiä, veneilyä, linturetkiä ja luontoaktiviteetteja ympäri vuoden

Meiltä voi tilata myös erilaisia luontoretkiä. Järjestämme myös kalareissuja ja Viikinkivene soutua Vimpan vesille sekä veneretkiä Haminan saaristoon ja Suomenlahdelle. Kalastaa voi itsekin; kaikkiin vuokrakohteisiin kuuluu oma soutuvene ja lähivesiltä saa hyvin kalaa.

Varaa nyt