Lokinpesä

Aito saaristomökki

Luontolomiin, kalamiehille ja -naisille, kaikkiin arjen irtiottoihin

Aito 1800-luvulla rakennettu ja saareen siirretty, kauniisti entisöity hirsinen Lokinpesä sijaitsee Haminan saaristossa, Rakinkotkassa, vain 15 minuutin venematkan päässä Vimpasaaressa sijaitsevalta saaristotilaltamme.

Varaa huvila

Luontolomiin ja arjen irtiottoihin

Aito vanhanajan saaristomökki kauniissa merimaisemassa

Luonnonkauniissa saaristomaisemassa sijaitsevassa pienessä hirsimökissä on kaksi huonetta, oma aurinkoinen terassi, pieni keittiösyvennys, toisessa huoneessa varaavatakka ja toisessa kamina ja kamina. Soutuvene kuuluu vuokramökin hintaan ja saarta ympäröiviltä merialueilla nousee hyvin monenlaista kalaa. Kalastella voi myös lukuisilta laiturialueilta! 

Viikinkisaarenakin tunnettu Rakinkotka on kiinnostava kohde kaiken ikäisille

Viikingit käyttivät Rakinkotkaa Idäntiellä matkatessaan ja onpa saarelta löytynyt yksi viikinkihautakin. Luonnonkauniina se sopii paitsi lomailuun, myös Viikinkiaiheisiin elämyksiin. Tee eväsretki muinaispolulle tai kisaile kavereiden kanssa Viikinkimäisellä metsägolf-radalla!

Ekologisen saaren energia saadaan auringosta ja tuulesta

Rakinkotkaan on rakennettu tunnelmallinen vanhan ajan saaristokylä, jossa muunnamme tuuli- ja aurinkoenergian sähköksi. Luonnon kunnioitus näkyy myös rakennuksissa, jotka on kaikki tehty saaristolaistunnelmaa kunnioittaen. Osa rakennuksista on peräisin 1800-luvulta ja osa rakennettu saaren omista myrskykaadoista.

Maistuvaa ruokaa itse kalastaen ja kasvimailta keräten

Osa saarella tarjoilemiemme aterioiden laadukkaista raaka-aineista on peräisin saaren omista metsistä, kasvimailta ja läheisiltä merialueilta. Kesäisin saarella laiduntavat lampaat ja kesäkanalan ahkerat rouvat tuottavat aamiaispöytiin luomumunia. Jos tuomme ruokatarpeita ulkopuolelta, käytämme lähitiloja.

Puilla lämpiävien saunojen lempeissä löylyissä rentoutuu keho ja mieli

Puulämmitteiseen rantasaunaan mahtuu kerralla 10 löylyttelijää. Savusaunaan jopa tuplat. Merinäköalalla varustettu ulkopalju se vasta elämys onkin, jonka lämmössä näet mahtavien merimaisemien lisäksi myös tähtitaivaan. Paljuun mahtuu kerralla 6–8 kylpijää. Vilvoitella voi terassilla tai luonnon omassa suolakylpylässä, merivedessä, itseään hoidattaen.

Tilaa rentoutua yksin tai yhdessä kaveriporukan kanssa

Rakinkotka on upea 27 hehtaarin kokoinen luonnonsaari, jossa voit rentoutua kauniiden saaristomaisemien ja meren äärellä. Keväisin ja syksyisin lintujen muuttoreitti kulkee saaren ylitse. Lintutornistamme voi myös ihailla kuvauksellista merimaisemaa.

Meiltä voi tilata myös erilaisia luontoretkiä tai kalastus- ja veneretkiä Vimpan vesille, Haminan saaristoon tai Suomenlahdelle. Kalastaa voi itsekin; kaikkiin vuokrakohteisiin kuuluu oma soutuvene ja lähivesiltä saa hyvin kalaa.

Varaa nyt